BluePink BluePink
XHost
Gazduire site-uri web nelimitata ca spatiu si trafic lunar la doar 15 eur / an. Inregistrare domenii .ro .com .net .org .info .biz .com.ro .org.ro la preturi preferentiale. Pentru oferta detaliata accesati site-ul BluePink

De ce mobilă la comandă?

postat de mobila bip

Spunem că o mobilă este realizată pe comandă atunci când este gândit special pentru nevoile și cerințele dumneavoastră.

Alternativa ar fi să achiziționați piese de mobilă gata realizate, direct de la magazine de specialitate. Asta înseamnă că puteți alege doar din produsele deja expuse.

De cele mai multe ori construcția apartamentului în care locuim nu ne permite sa îl mobilăm cu ceea ce gasim într-un magazin de mobila obișnuit, de aceea soluția unui mobilier executat la comandă, este un lucru normal.

Mobila la comandă va corespunde în totalitate cerințelor și gusturilor dumneavoastră. Puteți alege dintr-o gamă foarte variată de culori sau texturi, care pot fi în armonie cu parchetul, culoarea pereților sau a corpurilor de iluminat etc.

Aveți la dispoziție extraordinar de multe combinații posibile astfel încât să vă bucurați de un produs finit unic și de calitate.

De asemenea, puteți alege din numeroase modele de mânere sau accesorii cu care să îmbogațiți mobila finală.

Placa aglomerată lemnoasă (PAL), este folosită foarte des de către producătorii de mobilier datorită prețului mai scăzut și a faptului că se prelucreaza usor.


Avantajele mobilierului din PAL sunt:

+ este accesibil ca preț;

+ oferă rapiditate în execuție;

+ este disponibil într-o gamă variată de culori și texturi;

+ din PAL se pot executa diverse tipuri de mobilier, cu orice formă și dimensiune.

 

Daca veți opta pentru mobila la comandă, veți obține exact ceea ce vă doriți.