BluePink BluePink
XHost
Oferim servicii de instalare, configurare si monitorizare servere linux (router, firewall, dns, web, email, baze de date, aplicatii, server de backup, domain controller, share de retea) de la 50 eur / instalare. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Importanța pieselor de mobilier

postat de mobila bip

Mobila pentru bucătărie

Bucătăria contează foarte mult într-o locuință deoarece acolo depozităm ustensile și aparate electrocasnice necesare preparării meselor zilnice, chiar fiind și locul în care se poate lua masa.

Mobila de bucătărie poate fi accesorizată cu diverse sisteme sofisticate de închidere/deschidere ale ușilor, picurătoare, corp jolly etc.

PAL-ul vă oferă la alegere o gamă extrem de variată de culori și texturi, tocmai pentru a nu întampina probleme în a asorta produsul finit cu restul detaliilor din bucătăria dumneavoastră, cum ar fi: accesoriile, gresia și faianța, culoarea pereților etc.


Mobila pentru living

Prima impresie pe care orice musafir o va avea, va fi legată de living. Este locul de relaxare și de reuniune a familiei.

Living-ul este o zonă bună de relaxare, unde se poate viziona un film, un meci sau unde chiar se pot organiza mici petreceri. Din acest motiv este necesar ca mobilierul pentru living să fie practic și de o simplitate elegantă.

La mobilarea, modernizarea sau amenajarea unui living, va trebui să se țină cont, în primul rând, de principala destinație a acestuia.


Mobila pentru dormitor

Un dormitor este o încăpere caldă și intimă a locuinței. Trebuie mobilat în funcție de necesitățile dumneavoastră, pentru a optimiza spațiul disponibil și pentru a oferi o atmosferă odihnitoare.

În dormitor trebuie creată o ambianță cât mai placută, ceea ce va duce la deconectarea de stresul cotidian acumulat pe timpul zilei.

Alegerea culorilor joacă un rol foarte important în dormitor, iar dumneavoastră vi-l puteți crea în funcție de personalitate, gust etc.


Mobila pentru birou

Mobilierul pentru birou este destinat persoanelor cu funcție de conducere, oferind un plus de eleganță, confort, atât pentru utilizator, cât și pentru vizitator.

De asemenea, un birou este prezent în scară mai mică și în căminul dumneavoastră, pentru diverse activități, cum ar fi studierea sau utilizarea PC-ului.

Stocarea documentelor sau diverselor materiale, contribuie în ambele cazuri, la eficientizarea activității și spațiului cu această destinație.


Dressing-ul

Un dressing este unul deosebit și important, deoarece este zona unde se stochează obiecte vestimentare, din acest motiv i se acordă o atenție sporită.

Ușile glisante se pot realiza dintr-o gamă variată de profile și culori, materialul pentru ele poate fi PAL melaminat, sticla clară, fumurie, sablată, imagine imprimată, desene, tapet aplicat sau ratan.

Ușile dressing-ului pot fi dotate cu sisteme de glisare moderne de înaltă calitate sau cu uși batante în sistem clasic.

Dressing-ul este realizat în funcție de necesitățile dumneavoastră, cu accesoriile aferente (opțional): suport de cravate, suport de pantaloni, bare de haine, suport de curele, suport de genți, compartimentare pentru pantofi etc.


Mobila pentru acvariu

Masa specială din PAL melaminat, pentru susținerea acvariului, are rol de suport al greutății acvariului.

Acest mobilier este special construit pentru a menține acvariul la înalțimea optimă și a putea fi observat cu usurință, dar nu în ultimul rând pentru design.

Îl puteți concepe după propriul dumneavoastră plac, cu nuanțele și texturile care le-ați ales pentru mobilarea încăperii în care veți plasa acvariul.

Sertarele din masa pentru acvariu ascund echipamentele și aparatele necesare întreținerii acvariului.


Daca veți opta pentru mobila la comandă, veți obține exact ceea ce vă doriți.